Veelgestelde vragen

Ik wil lid worden. Hoe kan ik zo snel mogelijk beginnen?

Vanaf 18 jaar ben je van harte welkom bij ons te komen sporten. Kom langs of neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!

 

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn 7 dagen in de week geopend. De openingstijden vind je onderaan deze pagina.

 

Zijn er aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen?

Ja. Op feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden. Voor 2024 kun je hier het overzicht vinden.

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Opzeggen kan alleen door het invullen van een uitschrijfformulier bij onze balie. Een kopie van het uitschrijfformulier dat je meekrijgt, is ook je bewijs van uitschrijving. Bij opzeggen heb je je te houden aan de algemene voorwaarden. Opzeggen is niet mogelijk per telefoon of e-mail.

 

Ik kan tijdelijk niet sporten. Wat nu?

Wanneer je tijdelijk niet kunt sporten door een lange blessure, zwangerschap of letsel kunnen wij je lidmaatschap tijdelijk stopzetten. Dit kan voor de periode van minimaal 1 maand. We vragen je hiervoor een medische verklaring te overleggen.

Ga je voor langere tijd op vakantie, dan kunnen we je lidmaatschap ook tijdelijk stopzetten. Dit is mogelijk vanaf minimaal 2 maanden.

 

Ik ga verhuizen. Geldt voor mij dan ook de opzegtermijn?

Verhuis je naar een nieuwe woning op meer dan 15 kilometer van ons fitnesscentrum? Wanneer je een inschrijving van je nieuwe gemeente kunt overleggen kun je je abonnement met een aangepaste opzegtermijn van nog 1 incasso na datum van uitschrijving opzeggen.