Ons aanbod

Fitness in Katwijk

Om te fitnessen ben je bij Energiek aan het juiste adres! Voor jouw optimale sportbeleving beschikken we over de meest moderne en beste fitnessapparatuur. Wij hebben diverse Matrix, Life Fitness, eGym, Lifemaxx en Hammer Strenght toestellen en materialen. Ben je een beginner of juist een gevorderde in de fitness? Voor iedereen zijn er mogelijkheden genoeg!

Heb je geen idee waar je moet beginnen als je al die krachttrainingsapparatuur ziet staan? Of wil je juist gericht werken aan je doel? Wij helpen je graag met een op maat gemaakt persoonlijk trainingsschema!

Egym

eGym is de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat! We zijn er trots op dat we de enige in de regio zijn die het volledige eGym concept (strenght, cardio, flex en InBody) aanbieden.

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de 17 volautomatische krachttoestellen en jouw persoonlijke eGym-polsband
  • Effectieve en resultaatgerichte training. Fit & Vitaal in slechts 2 x 30 minuten per week
  • Jouw persoonlijke cardioworkout programma
  • Soepel en flexibel met eGym Flex
  • Inzicht in je lichaamssamenstelling via de meting op de InBody
  • Altijd volledig inzicht in al je trainingsresultaten via de eGym HUB

Groepslessen

Hou je meer van sporten in een groep, dan kun je ook deelnemen aan een van onze groepslessen. Leuk, afwisselend, iedereen kan deelnemen en je kunt altijd meedoen op je eigen niveau! Kijk hier voor meer informatie over onze groepslessen.

Ontspanning

Naast dat je bij Energiek terecht kunt voor diverse vormen van inspanning, bieden wij ook momenten van ontspanning aan in de infraroodsauna of op de massagestoel. In onze gezellige lounge zetten we graag een vers kopje koffie of thee voor je of blenden we een heerlijke eiwitshake.

Altijd onbeperkt sporten

Welk lidmaatschap je ook kiest, je kunt altijd onbeperkt fitnessen en aan onze groepslessen deelnemen. Daarnaast kun je ook nog eens gratis parkeren direct naast de deur.

Ben jij er klaar voor? Doe dan nu de lidmaatschapstest, we vertellen je er graag meer over!

Wil jij Energiek ervaren?

Wil jij sportieve doelen stellen en behalen in een goede sfeer? Onze trainers staat voor je klaar!